Om oss

 

LADEEKSPERTEN ble etablert våren 2021 og er et datterselskap av NORDIC AS.

Gjennom NORDIC AS har vi opparbeidet oss en betydelig kompetanse innenfor drivstoff og kjøretøyrelaterte el-anlegg som besinstasjoner, hydrogenanlegg, vaskehaller samt betalingsløsninger for dette og er nå en ledende aktør innen disse områdene.

                      

 

De siste årene har hatt betydelig økning i elbillader løsninger og installasjoner. Både på elektroinstallasjoner og som totalentreprenør for hele anlegg.

Gode ladeanlegg trenger høy kompetanse for å bygges riktig, derav valgte vi å grunnlegge LADEEKSPERTEN som et eget selskap med denne spesialkompetansen.

               

 

Vår vison er å gi våre kunder den beste opplevelsen ved å sette kun faglærte elektrikere og ingeniører i vår bemanning, dette gjør vi slik at du som kunde skal være sikker på at både ladestasjoner og installasjon blir utført etter regelverket for elbillading og at du skal få ett best mulig ladeanlegg.

   

 

Hos Ladeeksperten kan du føle deg trygg på at din ladestasjon er av god kvalitet, et ladeanlegg er noe som skal brukes daglig i mange år framover og derfor består vårt lager kun av varer vi selv har tatt inn og kvalitetssjekket.